/media/2861/header_menneskeligheden.jpg

Menneskeligheden

Menneskeligheden er for dig, der er frisk på at møde nye mennesker og bo i et festivalkollektiv fyldt med forskellighed og fælleskab. Det lille område på Skovlunden har et par store fællestelte med komfortable køjesenge. Skal du have en plads? Ansøg nu!

“Menneskeligheden” er Smukfests tværkulturelle område, som førhen var at finde på KærligHeden, men nu er rykket ind på naturskønne Skovlunden. Det betyder udsigt til Skanderborg Sø og kun 5 minutters gang til Sherwood. På Menneskeligheden kan du møde nye mennesker og få en snak med nogen, der måske ikke lige lever eller ser ud som dig selv. Et ekstra lille drys antidagligdag, værsgo’ kære du!

Som beboer på Menneskeligheden ankommer man søndag d. 1. august, kl 14.00. Det er vigtigt, at du kan være der senest kl. 17.00 om søndagen, da I alle skal samarbejde om at skabe et hyggeligt festivalhjem og komme hinanden nærmere, inden det hele for alvor går løs. Når festivalen lukker og slukker og du skal hjem igen, skal der tjekkes ud i løbet af søndag den 9. august. Hvis du har behov for at få opbevaret noget bagage, har festivalen en garderobe, hvor du kan parkere alt slags habengut!

Hvordan kommer jeg til at bo på Menneskeligheden?

En soveplads på Menneskeligheden er en gratis fornøjelse. Du skal bare lige til tasterne og ansøge om at blive en af de 40 mennesker, der kan flytte ind i et af de to store fællestelte. I din ansøgning skal du fortælle lidt om dig selv, og hvordan du gerne vil bidrage til Menneskeligheden. Vi forventer ikke noget helt vildt fancy. Det vigtigste er, at dit engagement skinner igennem!

Vi kan ikke garantere alle ansøgere en plads, men får du den, er den din resten af festivalen. I kan godt være to, tre eller fire om en ansøgning, så du deler oplevelsen med et par venner. Og ellers er det den perfekte mulighed for dig, der drager på festival alene.

Hvordan... altså, 40 mennesker sover sammen?

I sand spejderstil sover vi i køjesenge. Her er madrasser, strøm og god beskyttelse mod vind og vejr. Det er en meget anderledes festivaloplevelse, hvor du bryder ud af det almindelige lejrliv og møder nye venner - måske for livet?

Hvorfor?

De frivillige på Smukfest, som står bag området, vil gerne vise, at vi i Danmark har en plads til alle, der vil samværet, fællesskabet og kærligheden. Med Menneskeligheden ønsker vi at nedbryde de grænser og barrierer, der findes i dagligdagen. Du kan være med til at skabe et rum på Smukfest, hvor vi får en pause fra fordomme, ensomhed og tilbageholdenhed overfor andre og i stedet kommer tættere på hinanden – bare for en uge, men med minder og måske venskaber, der hænger ved...❤️

Har du spørgsmål til Menneskeligheden, så kontakt nannagammelgaard@gmail.com.

Se kontaktoplysninger