/media/2858/menneskeligheden-cover.jpg

Ansøgning om køjeplads

Her kan du senest 15. juli ansøge om en køjeplads til dig selv og op til tre venner i det store fællestelt på "Menneskeligheden".

Det er gratis at bo på Menneskeligheden, men det forpligter at være en del af et større fællesskab! Menneskeligheden handler om samarbejde, så her hjælper alle til, og bidrager til både stemningen og det praktiske.

Her er plads til 40 sovende, som alle får en køjeseng i ét stort fællestelt.

Det er vigtigt, at du kan komme allerede lørdag den 4. august – dagen før resten af KærligHeden åbner. Her hilser vi på hinanden og vil sammen gøre området hyggeligt for både os, er skal bo i teltet, og de gæster det lille område får i løbet af ugen.

Brug formularen nedenfor til at søge om en køjeplads for dig selv og evt. op til tre venner. Hvis I kommer flere, kan I nøjes med at lave én ansøgning. Så skriver du det bare i feltet "Det vil jeg bidrage med". Fortæl derudover lidt om, hvad du/I vil bidrage med. Måske kan I spille guitar, plante grønne ting? Male graffiti eller lære andre at stå på hænder – måske kan du fortælle historier på fire sprog? Vi glæder os helt vildt til at se jer!

Alle ansøgere får besked to uger før Smukfest.

Udfyld felterne her...

Se kontaktoplysninger