/media/2858/menneskeligheden-cover.jpg

Ansøgning om køjeplads

Her kan du senest 19. juli ansøge om en køjeplads til dig selv og op til tre venner i det store fællestelt på "Menneskeligheden".

Det er gratis at bo på Menneskeligheden, men det forpligter at være en del af et større fællesskab! Menneskeligheden handler om samarbejde, så her hjælper alle til, og bidrager til både stemningen og det praktiske.

Her er plads til 40 sovende, som alle får en køjeseng i ét stort fællestelt.

Som beboer på Menneskeligheden ankommer man den 4. august klokken 14.00 sammen med de andre gæster på KærligHeden. Som beboer på Menneskeligheden er det vigtigt, at du kan ankomme senest klokken 17.00 om søndagen, da der om aftenen er fælles aftensmad og velkomst, hvor vi kan lære hinanden meget bedre at kende!

Brug formularen nedenfor til at søge om en køjeplads for dig selv og evt. op til tre venner. Hvis I kommer flere, kan I nøjes med at lave én ansøgning. Så skriver du det bare i feltet "Det vil jeg bidrage med". Fortæl derudover lidt om, hvad du/I vil bidrage med. Måske kan I spille guitar, plante grønne ting? Male graffiti eller lære andre at stå på hænder – måske kan du fortælle historier på fire sprog? Vi glæder os helt vildt til at se jer!

Der er ansøgningsfrist den 19. juli og alle ansøgere får besked senest den 21. juli 2019. 

Udfyld felterne her...

Se kontaktoplysninger