/media/1095/header_hotelt.jpg

Opret en lejr

I juli er det muligt at knytte flere Hotelte eller Tenthouse sammen og på den måde skabe en lejr. Det er vigtigt at gøre, hvis man vil bo sammen på Smukfest – også selvom teltene blev købt samtidigt.

Noget helt essentielt på Smukfest er det gode lejrliv, og tusindvis vælger at tilkøbe et Hotelt til formålet. Hoteltene er voldsomt populære og bliver ofte hurtigt udsolgt.

Hvis I er flere Hotelte i en lejr, skal I oprette en digital lejr i vores system på Smukshop.dk. Så ved de frivillige, der sætter dem op, at lige netop de her telte er jeres, og de skal stå samlet så vidt som overhovedet muligt.

Det samme gælder Tenthouse, bemærk blot, at kun Hotelte af samme type (til to eller fire personer) og på samme område kan danne lejr.

HOTELT/TENTHOUSE LEJR 2022 - FAQ:

Nedenfor har vi beskrevet de oftest stillede spørgsmål til Hotelt/Tenthouse lejre. Det hele foregår på Smukshop.dk:

Q: Jeg har købt mine Hotelte/Tenthouses sammen i én bestilling, behøver jeg så oprette en lejr, for at de kommer til at ligge sammen?
A: Ja, det gør du! Købet har ikke noget med placeringen at gøre.

Q: Hvornår bliver det muligt at oprette en lejr?
A: Det bliver muligt d. 6. juli 2022.

Q: Vi vil gerne ligge i en lejr sammen, hvad gør vi?
A: Udnævner en Lejrchef, som opretter lejren. Når han har gjort det, kan I andre tilmelde jeres telte, og vupti – I er en lejr. Har I klokket helt rundt i det og været barnligt ivrige, og der er 5 af jer der har oprettet jeres lejr, så bliv lige enige, og slet de 4. Ellers bliver det noget rod. Vil I ligge sammen, skal I være samlet i ÉN lejr. Kun ÈN.

Se vejledning for lejrchefer om oprettelse og administration af lejr >>

Se vejledning i hvordan du tilknytter dit hotelt/Tenthouse til den lejr, jeres lejrchef har oprettet til jer >> 

Q: Når vi har oprettet en lejr, kan vi så være sikre på at ligge sammen?
A: Man kan kun lave en lejr ud af Hotelte/Tenthouse af samme type (2 eller 4 pers.) og selvfølgelig på samme område… (svært at have en lejr på Sølund med dem på Stadion.. ?). Vi prøver så godt vi kan at placere jeres Hotelte/Tenthouse i umiddelbar nærhed af hinanden, der KAN forekomme en brandvej mellem teltene, men hey, der kan man jo godt sidde og hygge sig...

Q: Hvornår ved jeg HVOR HENNE på området, mit Hotelt/Tenthouse kommer til at ligge?
A: Det kan vi ikke svare dig på før vi åbner det enkelte område, først her er teltene nemlig stillet op og nummereret.

Q: Hvordan finder vi ud af hvilke numre vores Hotelte/Tenthouse har fået? 
A: Det vil fremgå på dine boformer under MIN KONTO > Armbånd og Boformer så snart vi har lavet fordelingen. Du kan også finde nummeret på den print-selv billet som du kan downloade fra din konto umiddelbart inden festivalen.

Q: Hvad hvis jeg ikke skal/vil bo i en lejr eller kun har et Hotelt?
A: Så skal du ikke gøre noget overhovedet... Vi placerer dit Hotelt/Tenthouse for dig og tildeler dig et Hotelt/Tenthouse-nummer. 

OBS: Alle får tildelt et Hotelt/Tenthouse-nummer - og man skal selvfølgeligt bo i det Hotelt/Tenthouse, man er blevet tildelt. Det giver fin mening ik`? Man skal også sidde på det sæde man har i biffen…

Se kontaktoplysninger