Det unikke perspektiv findes ofte, når nogen siger noget uventet om noget velkendt. Og hvis der er nogen, der mestrer k..."> Det unikke perspektiv findes ofte, når nogen siger noget uventet om noget velkendt. Og hvis der er nogen, der mestrer k..." />

ANDERS & ANDERS

Scene

Udsigten

Showstart

torsdag 19:00

Det unikke perspektiv findes ofte, når nogen siger noget uventet om noget velkendt. Og hvis der er nogen, der mestrer kunsten at sige noget, ingen havde forventet, er det Anders Lund Madsen og Anders Breinholdt. 

Nu har du muligheden for at opleve en af satire- og medieverdenens måske mest dynamiske duoer live. Når Anders & Anders skruer op for mikrofonen og trykker på startknappen, er det svært at regne ud, hvad der er i vente. Og det er netop det smukke ved de to herrer. 

Sammen har Anders Breinholdt og Anders Lund Madsen underholdt os i talrige programmer og konstellationer i hvad der efterhånden er to årtier. Og deres krøllede hjerner bliver ved med at fungere på magisk vis. 

Hvad du helt præcis kan forvente er svært at gisne om, men mon ikke der bliver plads til både grin, røverhistorier og en fadøl eller to.