Comedy på Kærligheden

Scene

Live Camp

Showstart

tirsdag 14:00

Comedy på Kærligheden indtager igen i år Live Camp-scenen. Her dyster 8 af landets sjoveste upcoming komikere om at blive den, der får publikum til at trække mest på smilebåndene. Vinderen får en plads i det store comedy-indslag, Stand Up for Skanderborg, lørdag på Bøgescenen, hvor en samling af Danmarks mest garvede komikere optræder. Dommerne i Comedy på Kærligheden er publikum selv, og værten for dagen er komiker Per Sodemann, der med kun få år i branchen allerede har markeret sig. Efter blot to års optræden nåede han i 2017 til finalen i DM i Standup, og har senest optrådt til Zulu Comedy Galla. De optrædende til dette års Comedy på Kærligheden er:

Dharshika Christopher

Dharshika Christopher har siden 2020 optrådt på scener landet over, med publikum varierende fra fire mennesker og en hund i en bar til over 1.500 i Operaen i København. Dharshika har en unik evne til at belyse forskelle - både kulturelt og samfundsmæssigt med et ønske om at samle publikum, om det de har tilfælles.

Frederik Rosgaard

Frederik Rosgaard skiller sig ud fra mængden med sin underspillede stil og sit glimt i øjet. Han begiver sig sjældent ud i det højlydte eller skabede, men inviterer i stedet publikum på en rejse ind i hverdagens små oplevelser og personlige begivenheder, hvor selv de mindste detaljer bliver overanalyseret i komikkens gerning. Alt leveres med tilbagelænet, jysk charme. Rosgaard er aktuel med sit one-man show ”Soler sig i ingenting”, og er kendt fra TV-programmerne En Stor Aften med Simon Talbot, Zulu Comedy Galla, Grin til Gavn og meget mere.

Mads Holm

Mads Holm debuterede på den danske standup-scene i 2011 og har siden da gjort sig bemærket både som en dygtig performer og comedy-forfatter, der aldrig er bleg for at udstille sig selv, sit liv eller sit forunderlige syn på verden omkring ham. I 2015 lavede han Det STORE depressionsshow sammen med Ane Høgsberg. Foråret 2017 bød på premieren på det første soloshow “Jagten på løkken”, et show der samlede op på depressionen, og hvordan man egentlig kommer videre i livet. Derudover har Mads også været forfatter til flere succesfulde TV-programmer og er også en fast del af den ugentlige satire-podcast “Schøtministeriet”.

Natasha Brock

Natasha Brock tager fat på emner, de fleste kan relatere til - men på måder de færreste forventer. Med ærlige takes på dagligdagen og udgangspunkt i alt fra personlige anekdoter og ligegyldige oplevelser, til historiske facts, formår Natasha intelligent og underholdende, at få publikum til at se hverdagen og livet generelt fra nye vinkler. En gennemført balance mellem selvironi og ærlighed gør det til en både personlig og nærværende oplevelse, sommed garanti vil efterlade dig i godt humør og med ønsket om mere fra Natashas kant.

Niels Nørkjær

Niels Nørkjær formår, med sin jyske tilbagelænede stil at give de tilhørende et godt grin. Dette blev da også meget tydeligt, da han i 2022 var finalist ved DM i Stand-up i et udsolgt Falkoner Salen i København, ligesom han tog branchen med storm med sin optræden ved Zulu Comedy Galla i 2020. Niels tager oftest udgangspunkt i de mest almindelige situationer og tanker. Med en skæv vinkel på tingene, leverer han et stensikkert morsomt show. Niels er mesterlig til at finde det sjove i ethvert emne, og på Smukfest bliver det absolut ingen undtagelse.

Rasmus Wallbridge

Rasmus Wallbridge er en ener i dansk underholdning. Med sin underspillede, originale og selvfølgelig ekstremt morsomme tilgang til comedy, har du sandsynligvis grint af ham i DR2-sketchshowet ”Wellington Special”, ”Vil I Se Vores Smukke Navler” med komiker-kollegaen Martin Johannes Larsen, eller til indholdet på hans Instagram. Rasmus er desuden et naturtalent udi klassisk standup, hvor hans selvudleverende deadpan-stil har taget kegler fra start.

Simon Tang

Simon Tangs talent og evner på comedyscenen, blev allerede cementeret ved DM i Stand-up i 2018, hvor Tang fik en fornem 3. plads. Du kender ham også fra ZULU Comedy Galla, hvor Simon i 2020 var nomineret til Årets Talent. Med stor selvironi og charme, er Simon garant for tvists i sine jokes, som selv de mest habile comedyfans ikke havde forudset. Glæd dig til at opleve ham, når han indtager Smukfest 2023.

Troels Messmann

Troels Messmann er direkte og rå i sin stil, og med finesse som få formår Messmann at tviste og overraske sit publikum. Med sin debut i 2018, og efter at blot at have optrådt i 1 år, modtog Messmann en flot 3. plads til DM i stand-up, for blot 3 år senere, at imponere et udsolgt Falkoner Salen, og snuppe 2. pladsen i selv samme talentkonkurrence. Du kender ham som ”talent” på Zulu comedy galla i 2020, ligesom han har medvirket flere gange i Zulu open mic med vært Christian Fuhlendorff. Troels har optrådt med mange af landets største komikere, og tog tidligere på året tjansen som opvarmer for Anders Matthesen.