Frisind anno 2023

Scene

Udsigten

Showstart

torsdag 15:00

Hvad er frisind egentlig? I dagens Danmark diskuterer vi alt fra frie bryster til frie tanker. Fri fra hamsterhjulet eller fri fra kønnede kasser. Spørgsmålet er; lever det danske frisind i bedste velgående – eller er det under pres?

Sammen med et hold at vidunderlige gæster, kaster Nina Rask sig ud i den samtale. Med udgangspunkt i panelets egne erfaringer og historier.

Nina Rask er uddannet fra DR’s talenthold i 2021 og siden da, er det gået stærkt. De formår at agere både satiriker, skuespiller og podcastvært på én gang med en eminent evne til at skildre tendenser og den ungdomsårgang, de selv er en del af.
Nina Rask er ikke bleg for at stille sig selv i fronten og bruge egne erfaringer til at sætte samtaler i gang. Sidste år var Nina Rasks forside for Eurowoman den mest omtalte, de vandt Årets LGBT-person ved Rainbow Awards og var en strålende vært til ECHO prisen 2023.

Med Nina Rask i front lover vi en spændende, rørende og underholdende samtale om frisind, fordomme og forståelse. Måske du endda bliver klogere og udvider din horisont.