MILA

Scene

The Hood

Showstart

onsdag 15:30

MILA vandt prisen som Live Camps Udvalgte tirsdag den 1. august blandt de navne, der spillede på Live Camp på KærligHeden.

Det har altid været in at være stærk, men målstregen har ændret sig gennem årene, og MILA kommer nu med sit eget bud på, hvad det vil sige. Med hendes soulede og modne vokal, der føles absolut hjemme i et power-R&B univers, har MILA kombineret det sensitive og udadvendte, og tilsat forførende harmonier.

Resultatet taler for sig selv, og mens hun balancerer på en line mellem det skrøbelige og den indre styrke, er MILA med til at definere, hvad styrke er i dag. Det er ikke en endegyldigt svar, men snarere en invitation til publikum om at træde ind i hende univers og være med.

Med MILAs seneste single, Supposed to Be, har hun vakt interessen fra de store streamingtjenester, der har placeret hende på deres playlister for de nysgerrige, og hun er langt fra færdig med at skabe og definere det, der gør os stærke.

Dommerne til Live Camp sagde følgende om MILA:

Her har vi virkelig at gøre med artist, som har fundet sin helt egen lyd, og hendes optræden var helt bundnaturlig og ligetil. Planen for koncerten var lagt, og den blev fulgt til dørs. Alle momenter i koncerten var koordinerede, og man var som gæst 100% underholdt hele vejen igennem. Bandet var fantastisk, velspillende og samarbejdede om en totaloplevelse. Alt spillede sammen, og den visuelle oplevelse sad lige i skabet. Koreograferet helt i bund.

Når livemusik skal beskrives, kan det være det være svært, men her så vi på alle måder, hvad vi fik. RnB på dette niveau var langt ud over Danmarks grænser.

Hvis du ikk’ kan få nok MILA