THYKIER

Scene

The Hood

Showstart

torsdag 20:30

THYKIER vandt Live Camps Elektroniske Talent tirsdag den 1. august.

Kender du house-scenen i Danmark, kender du også THYKIER. Den københavnske kunstner har sat et meget tydeligt præg på genren, som han samtidig formår at udvikle gennem variation og nye eksperimenterende tiltag. Hans lyd er tung og melodisk, og meget tydeligt hans eget.

Tilsat en snert af tecno, er det nemt at genkende THYKIERS stil. Den har også ramt nogle af de største aktører i industrien, som bl.a. Martin Garrix og Tiesto, der har spillet hans numre i deres live shows. Og efter en relativt kort karriere, har det også været med til at sikre ham millioner af afspilninger på streamingtjenesterne.

Denne unikke lyd, kombineret med et sæt evner i særklasse, når det handler om produktionen af musik, tegner meget på at THYKIER er kommet for at blive, og at han i mange år endnu vil være med til at definere genrens udvikling.

Om THYKIER sagde dommerne til Live Camp:

Thykier spillede et kompromisløst set, der viste præcis, hvem han er som artist, og hvorfor han allerede har tiltrukket opmærksomhed fra flere internationale labels. Til trods for at han er et relativt uprøvet liveact, formåede han at gribe mikrofonen med stor autoritet og fastholde et stort publikum hele vejen gennem sit set. Vi håber at se ham spille i udlandet i fremtiden, for hans lyd er som skabt til den internationale elektroniske scene. 

Hvis du ikk’ kan få nok THYKIER