The Minds of 99

Scene

Bøgescenerne

Showstart

lørdag 21:30

Det er efterhånden 10 år siden, The Minds of 99 bestående af fem københavnske barndomsvenner optrådte på KærligHeden med nummeret Det Er Knud Som Er Død. Med det vandt de årets KarriereKanon og har siden da indtaget tronen som Danmarks mest populære band. 

The Minds of 99 har modtaget flere guld- og platincertificeringer for deres albums og singler, har mere end 178 millioner streams og er de stolte ejere af en lang række priser. I januar 2022 udgav bandet helt uden varsel deres fjerde studiealbum Infinity Action, der i dén grad også er blevet rost af anmelderne.

The Minds of 99’s livekoncerter er et kapitel for sig. De har spillet helt fyldte koncerter på både Bøgescenen og Roskilde Festivals Orange Scene, mens de i 2019 spillede en udsolgt arena-tour og i 2021 ramte et nyt peak med en tætpakket Parken i København for over 50.000 mennesker til en legendarisk koncert, der kom i kølvandet på et aldeles hårdt år for livemusikken.

Siden bandets spæde start for snart 10 år siden, er The Minds of 99 blevet et symbol på fællesskab i Danmark – noget, vi alle kender og kan synge med på. De har startet en helt ny bølge af poprock på den danske musikscene, og vi kunne ikke være mere stolte af at have fulgt dem hele vejen.

Hvis du ikk’ kan få nok The Minds of 99