Meningen bag det hele var at spille live. Sådan lyder det, når nogen spørger, hvorfor TooManyLeftHands gik i ga..."> Meningen bag det hele var at spille live. Sådan lyder det, når nogen spørger, hvorfor TooManyLeftHands gik i ga..." />

TooManyLeftHands

Scene

The Hood

Showstart

lørdag 23:00

Meningen bag det hele var at spille live. Sådan lyder det, når nogen spørger, hvorfor TooManyLeftHands gik i gang med at spille musik. Kærligheden til musikken og den gode fest, var for stor til at ikke at forfølge instinkterne til at spille. Så det har den danske house-duo nu gjort siden 2010.

 

Det har taget dem vidt omkring, til festivaler og natklubber rundt omkring i verden, inkl. den største i verden, den sagnomspundne Privilege på Ibiza. Det er endda også blevet til et besøg hos den danske regent, Dronning Margrethe d. 2. på Fredensborg. 

 

Siden musikken begyndte at spille, fordi festen ikke måtte stoppe, har det heller ikke synes at være tilfældet. TooManyLeftHands har udgivet single efter single, og priserne er blevet givet i flæng, inkl. en dansk Grammy for Club Act of the Year. Og med knap 100.000.000 streams på Spotify viser lytterne, at de så absolut deler begejstringen.  

 

Hvis du ikk’ kan få nok TooManyLeftHands