Der skete noget i Aarhus V tilbage i 90’erne. Noget rørte på sig og nogle af dansk hiphops største..."> Der skete noget i Aarhus V tilbage i 90’erne. Noget rørte på sig og nogle af dansk hiphops største..." />

Udenom systemet

Scene

Udsigten

Showstart

fredag 14:00

Der skete noget i Aarhus V tilbage i 90’erne. Noget rørte på sig og nogle af dansk hiphops største stjerner så dagens lys. Og hvad havde de til fælles? De kom nærmest alle sammen fra det samme sted, på den samme tid.

Spørgsmålet er, HVAD der skete? Det får du nu muligheden for at blive klogere på. Op på scenen kommer Cha-D, Marwan og L.O.C. Ikke for at rappe, men for at tage dig med tilbage. 

Fortælle om den rejse hiphoppen tog over atlanten, hvordan det påvirkede musikken, at den blev krydret med dansk kultur, kartofler og sovs, boligblokke med blandede nationaliteter og et velnæret velfærdssystem, der griber dig på en helt anden måde, end udgangspunktet i Guds eget land. 

Det bliver en oplevelse af de helt store, når de fortæller om rejsen fra Aarhus V og ud til alle landets største scener.

Udenom systemet er produceret af Xor, som er en del af TV2 Østjylland