/media/3811/hardinger-band.png

Hardinger Band

Kom og syng med og glæd dig over både gamle Shu-bi-dua-sange og helt nye!

Med tre originale medlemmer, en B-Joe og trommeslageren Flemming Olsen, er Hardinger Band ikke bare det tætteste vi pt. kommer Shu-bi-dua – de er også i særdeles levende live, er et svært populært og aktivt liveband og aldeles aktuelle med albummet ”Sym-fo-19”. Et album der består af en samling numre skrevet til Shu-bi-dua op igennem 70’erne, 80’erne og 90’erne, mens tre af Hardinger Bands medlemmer var del af det legendariske danske band. Og dermed er nyudgivelsen vel også det tætteste, vi nogensinde kommer på et nyt Shu-bi-dua album.

Publikum er svært glade for ”Sym-fo-19” – der i vinyludgaven har ligget på førstepladsen af salgslisten i ugevis og for længst har rundet de 10.000 solgte CDer (der har sikret guldplader til Hardinger & co). Så kom og syng med og glæd dig over både gamle Shu-bi-dua-sange og helt nye (der altså også på sin vis er gamle…). Hardinger Band ”… lander de 11 sange nu så charmerende selvsikkert, at man helt kan spare kiksene til når Hvalen Hvalborg igen svømmer forbi” (33Plus).

The band: Michael Hardinger (guitar, vokal), Jørgen Thorup (keyboard, vokal), B-Joe (guitar, vokal), Kim Daugaard (bas, vokal) og Flemming Olsen (trommer, nul vokal).

Se kontaktoplysninger