/media/5204/italobrothers_header.jpeg

ItaloBrothers

Med numre som "Colours of the Rainbow" og "Stamp On The Ground" har den tyske gruppe toppet hitlisterne og fået millioner af streams.

ItaloBrothers – bestående af de to producere og DJs Zacharias Adrian og Mathias Metten (med en forkærlighed for såkaldt "hand-up-Italian-style") – slog for alvor igennem i 2007, hvor de udgav megahittet "Colours of the Rainbow". Et nummer, som toppede stort set alle hitlister. Kort herefter smed de "Moonlight Shadow" på gaden, og deres remake af Mike Oldfields '83-klassiker gav sangen nyt liv på dansegulvene over hele Europa. I 2009 kom monsterhittet "Stamp On The Ground" med efterhånden 62 mio. streams på Spotify. ItaloBrothers har løbende leveret dansegulvstræffere som "Sleep When Dead", "Springfield", "This Is Nightlife" og "Radio Hardcore". Og kun de færreste diskoteksgæster og EMD-fans kan have undgået deres hidtil største hit "Summer Air" fra 2016, der har rundet de 120 mio. streams på Spotify.

Italo Brothers sender en jævn strøm af nye tracks på gaden – og sidste år kom nye træffere i form af ”Till You Drop”, ”Inside Out” og ”Looking Back Someday”.

Se kontaktoplysninger