/media/4771/lukas-graham-header.png

Lukas Graham

I har ønsket ét navn mere end noget andet – og vi er enormt glade for at kunne indfri det ønske ved at præsentere Lukas Graham på Smukfest 2019.

Ovenikøbet med deres eneste danske festivalkoncert denne sommer! Lukas Graham udsendte i oktober deres tredje album, der efterfølgende var #1 i tre uger i træk på den danske hitliste – i starten af 2019 fulgt op af fem mega koncerter i de største danske sale: Royal Arena i København og Jyske Bank Boxen i Herning, hvor mere end 70.000 publikummer vil høre bandet. Derefter står der udlandet på deres turneplaner resten af året, men altså heldigvis lige med en afstikker til Dyrehaven i Skanderborg og Smukfest.

Lukas Graham udgav i oktober albummet ”3 (The Purple Album)”, hvor nye stærke tracks som ”Love Someone” og ”Not A Damn Thing Changed” lægger sig flot i kølvandet af sange som ”7 Years”, ”Mama Said”, ”Take The World By Storm”, ”Off To See The World”, ”You´re Noth There”,  ”Ordinary Things”, ”Criminal Mind” og ”Drunk In The Morning” - bare for at nævne  nogle af de hitsingler der er kommet i en lind strøm fra Lukas Graham, siden det hele tog fart tilbage i 2012.

Se kontaktoplysninger