/media/5540/stormzy.jpg

Stormzy

“His energy and passion flowed into the crowd and his constant involvement of his fans made every person there feel special and a part of the show” (MTV, live anmeldelse)

Stormzy er et af de stærkeste navne på den engelske rap og grime-scene netop nu. I 2017 kom debutalbummet ”Gang Signs & Prayer”, og gik direkte ind som #1 på listen over de mest solgte albums i England – som det første Grime-album nogensinde! At han var det første navn der blev offentliggjort til dette års Glastonbury festival, var endnu et tegn på, at den 25 årige englænder, er i fuld fart på vej mod stjernerne. Og andre gode tegn på det er, at du lige nu finder ham i samarbejde med Ed Sheran på singlen "Take Me Back To London" - og at Stormzys egen aktuelle single "Vossi Bob", nu har rundet 80 mio. streams på Spotify og herhjemme hører til blandt de mest spillede numre på P3. 

Der blev for alvor lagt mærke til Stormzy tilbage i 2014, hvor han udsendte sin første EP ”Dreamers Disease”, der bl.a. blev belønnet med en MOBO Award som tegn på at Stormzy blev set som ”Best Grime Act”. Det gentog sig året efter, hvor han også optrådte på BBCs vigtige ”Sound of 2015”-liste – og siden er det bl.a. blevet til en Ivor Novello pris, yderligere fire Mobo Awards og to Brit Awards (i 2017 som ”British Male Solo Artist” og i 2018 for ”Album Of The Year”). Gennem årene har Stormzy samarbejdet med masser af andre kusntnere – bl.a. Pusha T (på ”Good Goodbye”), MNEK på ”Blinded By Your Grace” og Kehlani og Lily Allen, der begge medvirker på tracket ”Cigarettes & Cush”.   

Se kontaktoplysninger