/media/7174/hjalmer.png

Hjalmer

Spilledag TBA

Hjalmer – med det i dansk musik nærmest royale efternavn Larsen – har fortsat fuldt blus på karrieren og lægger op til et travlt 2021.

Hjalmers 2019 og start af 2020 bestod af massevis af koncerter, nye hitsange og ikke mindst udgivelsen af debutalbummet ”Midt i en drøm eller noget der ligner” – og så var Hjalmer da også et af december 2019's helt hotte navne, som manden bag titelsangen til julekalenderen ”Tinka og kongespillet”.

Hjalmer trådte overbevisende ind på scenen tilbage i 2017. Med sange som ”Hvis du går”, ”Smukkeste Problem” og ”Hjem til en anden” – alle hentet fra EPen ”Skabt til at være ung” – viste Hjalmar sig som en fuldt flyvefærdig singer/songwriter, med godt tag på den varme og klassiske popsang. Og live med så smittende performance, at Poplish i deres anmeldelse af hans første Smukfest-koncert i 2017 skrev: ”Der er en uspoleret og uskyldig charme over ham, mens hans blik samtidig fortæller om en gavtyv, som sikkert har knust et par hjerter på sine ture ud i ungdommens natteliv.” Opturen fortsatte i 2018, hvor Hjalmer ikke bare gav en hulens masse koncerter, men også udgav singlerne ”Samme fejl”, ”Som man si´r ” (fra Natholdet), ”Lige nu” og en dejlig personlig udgave af den gamle ”Dig og mig” til TV2s store ”Alt det vi deler” kampagne. Tilsammen har sangene fra Hjalmer efterhånden rundet 30 mio. plays på Spotify – og det smitter af på koncerterne, hvor Hjalmer spiller for flere og flere folk.

Ved uddelingen af Gaffa Prisen i februar 2020, blev Hjalmer den klare topscorer og kunne gå hjem med hele fire statuetter som leverendør af Årets Danske Popudgivelse og Årets Danske Udgivelse og for at være Årets Danske Solist og Årets Danske Sangskriver.

Se kontaktoplysninger