/media/7668/kygo.png

Kygo

Torsdag d. 5. august

Billboard Magazine har kaldt ham "den næste EDM-superstjerne" - og på meget kort tid har Kygo vokset sig fra “bedroom producer” til at være en af de mest genkendelige elektroniske kunstnere i verden.

Kygo er blevet kendt af de fleste via en række populære remixes, udsolgte koncerter i Nordamerika og Europa og headlinerstatus på de største festivaler, inklusiv Coachella og Ultra Music Festival. Han nåede en milliard streams hurtigere end nogen anden kunstner og har i dag haft mere end 13 milliarder samlede lyd- og videostreams world wide.

Kygos første originale nummer "Firestone", der blev udgivet i slutningen af ​​2014, har efterhånden opnået mere end 700 millioner afspilninger på Spotify og toppede som nummer 4 på det verdensomspændende Spotify-chart. Siden da har Kygo udsendt to studioalbums - “Cloud Nine” i 2016 og “Kids in Love” i 2017. I juni 2019 remixede han Whitney Houstons coverversion af Steve Winwoods "Higher Love", der nåede nr. 1 på Billboards Dance Club Songs-hitliste, hvilket gjorde det til Houston's højeste posthume placering til dato. "Higher Love" er blevet streamet mere end 200 millioner gange på Spotify.

Se kontaktoplysninger