/media/8377/andreasodbjerg-banner.png

Andreas Odbjerg

Spilledag TBA

At Andreas Odbjerg er et af Danmarks allerstørste sangskrivertalenter lige nu, kan man ikke fornægte. Han er en mester i poppens verden.  

Talentet er eksempelvis mundet ud i kæmpehittet, ”Paris” med Lord Siva og Malte Eberts, ”Rather Be”. Også Ankerstjerne, Drew Sycamore, Ericka Jane, Elias Boussnina og Patrick Dorgan har det tilfælles at have nydt godt af Andreas’ lyriske formåen på deres udgivelser. 

Singlen "Føler Mig selv 100" har Andreas Odbjerg selv oplevet succesen. Nummeret lå top10 på den danske airplaychart og har været Odbjergs største streamingsucces til dato – så stor at den faktisk har rundet de 12. mio afspilninger og nu er gået platin.  

Andreas har yderligere med hans seneste single ”i morgen er der også en dag” taget Danmark med storm, og ikke mindst med omsorg. Han rammer lige ind i hjertet, og berører de svære følelser og ensomheden, som Covid-19 pandemien kan medføre, og bliver vores allesammens bedste ven. Sangen har også fået lytternes anerkendelse, og nåede førstepladsen på den officielle airplaychart. 

Som det seneste skud på stammen topper han med Tobias Rahim på Spotify med singlen 'STOR MAND', der vandt P3-prisen 'Årets lytterhit', ligesom Odbjerg står bag titelsangen, 'God Jul', til dette års TV2-julekalender.

Se kontaktoplysninger