/media/8450/artigeardit_banner.png

Artigeardit

Torsdag den 4. august

Det 25 årige talent, Artigeardit fra Mørkhøj, er en af de mest interessante, talentfulde og omtalte artister på den danske hiphop scene.  

Ardit har på sin helt egen måde skabt et musikalsk og visuelt univers omkring sig, som den danske musikbranche sjældent har set før. Gennem hans tekster fortæller han historier fra sit eget liv på godt og ondt. Lyden er ikonisk, forførende og let genkendelig - du er aldrig i tvivl, når du hører hans hits i radioen. Han har en stor håndfuld loyale fans, der kæmper om forreste række til hans koncerter, og hans målgruppe karakteriseres som den mest festparate generation hidtil, nemlig Generation Z.

Den unge rapper er nået til et stadie i sin karriere, hvor udsolgte koncerter og anmelderroste albums ikke kommer som nogen overraskelse. Ardits alsidighed er en af hans forcer. I løbet af det seneste år, har han udgivet sange med pop-dronningen Medina, rapperen Carmon, Kesi og indie-bandet Barselona - alle med stor succes. 

Artigeardit er både lyrisk og poetisk og en af de mest spændende stemmer lige nu. Den unge rapkomet udsendte i 2018 sit debutalbum ’VILDEDAGE’, der siden har genereret mere end 5.000.000 streams på Spotify alene. I 2019 var han klar med sit andet album 'IDIOT', der fik flotte roser af toneangivende medier. Og i foråret 2021 udgav han sit tredje album 'Held og lykke med at komme hjem', som blandt andet indeholder hittet ”Er her” featuring Kesi. 

Se kontaktoplysninger