/media/8673/erickajane_banner.png

Ericka Jane

Fredag den 5. august

Vi stiftede første gang bekendskab med Ericka Jane tilbage i 20147, da hun løb med prisen for Live Camps Udvalgte på Kærligheden og dermed fik æren at åbne Bøgescenen samme år. Siden da er det kun gået opad for den talentfulde sangerinde. Lyden er up-tempo-pop, med de flotteste 90’er vibes. Inspirationen kommer fra artister såsom Rihanna, Dua Lipa og Beyonce.

Den filippinskfødte pop-sangerinde, Ericka Jane uploadede som 16-årig et af Drakes numre ’Marvin’sRoom’ på YouTube, og fik lynhurtigt over 100.000 visninger. Herefter kom der meget opmærksomhed på det store sangtalent, og Ericka begyndte for alvor at arbejde med sin musik.

Ericka Jane har mere end 25 millioner streams i bagagen, står bag hits som 'We all', 'Favorite Lie' og 'Bad Like You' og har tidligere arbejdet med artister som Skinz, Duné, Andreas Odbjerg og Christopher. Ericka Jane har spillet store koncerter som The Voice 2018, Grøn Koncert, Øresound, Wonderfestiwall og Lille Fredag i Tivoli. Nu er hun altså klar til at minde os om sin tilstedeværelse på den danske popscene med ”I Say Stupid Things” som hurtigt lagde sig i A-rotation i radioen. Derudover turnerer hun som support for Drew Sycamore i efteråret 2021.

I starten af 2021 udgav Ericka Jane tracket ”I Say Stupid Things”, som gik #1 på den danske radiohitliste. Nu smider Ericka sin næste single ”Strangers In The Night”, der virkelig emmer af en stærk, dansabel, god energi.

Se kontaktoplysninger