/media/8700/specktors_banner.png

Specktors

Fredag den 5. august

Det er i år ti år siden, at den danske hiphopgruppen Specktors udgav hittet ‘Lågsus’. Siden da er Specktors gået fra at være en trio til duo, og med sange som ‘Unz Unz’ og ‘Gutterne’ har Specktors de seneste par år gjort flot comeback som succesfulde hitmagere. 2022 bliver altså et jubilæumsår for Specktors, og de lægger hårdt ud med første udgivelse i år: 

Det er præcis 10 år siden hittet ‘Lågsus' kom ud og blev den sang, der startede det hele for os. 

Det har været et årti fyldt med fester, festivaler, op- og nedture og et comeback i sidste øjeblik. Og det jubilæum skal selvfølgelig fejres. Vores første idé var at lave en ny version af ‘Lågsus’ og få nogle sprøde gæster på.  

Vi ved, at det nummer stadig betyder rigtig meget for en masse mennesker, så vi tænkte, at det ville være oplagt at opdatere det, sammen med nogle nye kunstnere, som vi selv er inspirerede af. Vi havde en masse navne skrevet ned på et stykke papir, men kom frem til, at der kun var to vi ville spørge. Heldigvis var både Tessa og Topgunn klar10 år er lang tid, men ikke nok. Vi har det stadig lågsus og stopper ikke før vi er sikre på at blive husket som Danmarks største fest-ikoner” 

Tessa og Topgunn har smidt nye rim på Lågsus, som rammer 2022 for hårdt i RobXJenne´s produktion. Specktors kommer med flere udgivelser i år samtidig med at de tager rundt i landet på festivalerne.  

Se kontaktoplysninger