/media/8731/dml_banner.png

Dizzy Mizz Lizzy

Lørdag den 6. august

Historien om Dizzy Mizz Lizzy er en af de mere fantastiske i dansk rock. Da trioen i 1993 for første gang turnerede, var det som vindere af DM i Rock. De havde bare en EP på gaden og formåede alligevel at fylde de danske scener med både gedigen rock og publikum. Derefter udgav de deres debutalbum, der rummede fremtidige klassikere som ”Waterline”, ”Silverflame”, ”Love is a losers game” og ”Barbedwired Babys Dream”. Albummet lå mere en to år på hitlisten, solgte i omegnen af 180.000 ex. I Danmark og lige omkring 100.000 i Japan. 

Succes kalder man den slags, og yderligere imponerende var det, at de tre medlemmer af Dizzy Mizz Lizzy på dette tidspunkt var bare 18, 18, og 19 år gamle, men faktisk havde spillet sammen siden bandet blev dannet i 1988.

I 1998 blev Dizzy Mizz Lizzy opløst. Det lå dog i kortene at at Tim Christensen, Søren Friis og Martin Nielsen på et eller andet tidspunkt ville finde sammen igen, og trioen lavede et comeback i 2010 og har siden for alvor været tilbage. I 2016 kom albummet ”Forward in reverse” det første med nyt materiale siden 1996 – og i 2020 udgav bandet deres mest hårdtslående album, det kritikerroste ”Alter Echo”

Efter en netop overstået Arena tour, som endelig blev efter 2 års lang ventetid, spillede trioen eminente koncerter, er de mere end klar til sommertour 2022.

Se kontaktoplysninger