/media/8641/dazebb_banner.png

Daze & Barcode Brothers

Søndag den 7. august

Med hits som ”Superhero”, "Toy Boy" ”Sea of Love”, “Together Forever”, “Be My Lover” og ikke mindst ”Tamagotchi” hittede eurodance-trioen Daze i slut 90’erne med samme iørefaldende dance-pop, som Aqua også hittede med i samme periode.

Gruppen, der består af Trine Bix, Jesper Zar og Lucas Sieber tog mildt sagt Danmark med storm. Det er med nummeret 'Superhero', Daze får deres store gennembrud. Den gakkede popsang stryger ind på førstepladsen på den danske singlehitliste og bliver også et hit i Sverige, Norge og Finland. Daze er faktisk så succesfulde, at gruppen på et tidspunkt ligger både nummer ét, to og tre på den danske dance-hitliste på én og samme tid, ligesom de i denne periode optræder for 90.000 mennesker i Moskva. Så altså - folk var vilde med dem! 

De seneste ti år har trioen spillet massevis af koncerter i hele Skandinavien – de fleste takket været særlige festivaler dedikeret til nostalgiske gensyn med 90'ernes store stjerner. Og nu kan vi glæde os til at opleve dem på Smukfest! 

Og det bliver ikke alene. Den danske dance/pop/techno-duo Barcode Brothers joiner dem på scenen, og giver os altså en 90'er og 00'er fest, vi sent vil glemme. 

Barcode Brothers brød igennem 90’ernes feststemte lydmur med singlen ”Dooh Dooh” i 1999. Hittet tegnede lovende for debutalbummet med den meget fremsynede titel "Swipe Me", der landede i sommeren 2000 med flere dance-perler som ”Flute”, ”Tele” og ”Train”. Senere landede nummeret "SMS", der helt sikkert vækker minder hos de fleste over 25.

Glæd jer for vildt til et drøn på et show på Smukfest 2022 med to bands, der virkelig forstår sig på, præcis hvordan en fest skal være – med armene over hovedet hele vejen! 

Se kontaktoplysninger