/media/8706/boyesigvardt_banner.png

Boye & Sigvardt

Torsdag den 4. august

Boye & Sigvardt er en dansk producerduo bestående af Christian Boye & Christian Sigvardt med base i København. De udgav deres første single ‘Give Me’ i 2017, selvstændigt og uden label-support, men det gik hurtigt stærkt for dem. Tracket blev opdaget og lagt på en populær playliste, og i dag har det over 19 millioner streams. Det var kun starten for det danske makkerpar, der samlet har høstet mere end 37 millioner streams med deres mix af deep underground, house og pop.

Den hypede danske producerduo Boye & Sigvardt har senest slået sig sammen med popdronningen Medina på numret ‘Fool’ – et elektrisk house track, der dufter af tropiske vibes og sommerfester, der varer til langt ud på natten.

Sangen handler om håbløs kærlighed og om at blive ved med at gå tilbage til den, fordi den giver dig en spænding, du ikke kan få andre steder. Medina bringer følelsen til live på et track, der ifølge Boye & Sigvardt er langsommere end et typisk house track, men føles hurtigere på grund af den hurtige groove i percussion og bassline.

Se kontaktoplysninger