/media/8312/kygo-1.png

Kygo

Torsdag den 4. august

Billboard Magazine har kaldt ham "den næste EDM-superstjerne" - og på meget kort tid har Kygo vokset sig fra “bedroom producer” til at være en af de mest genkendelige elektroniske kunstnere i verden.

Kygo er blevet kendt af de fleste via en række populære remixes, udsolgte koncerter i Nordamerika og Europa og headlinerstatus på de største festivaler, inklusiv Coachella og Ultra Music Festival. Han nåede en milliard streams hurtigere end nogen anden kunstner og har i dag haft mere end 15 billioner (!!) samlede lyd- og videostreams verden over. 

Kygos første originale nummer "Firestone", der blev udgivet i slutningen af ​​2014, har efterhånden opnået mere end 700 millioner afspilninger på Spotify og toppede som nummer 4 på det verdensomspændende Spotify-chart. Siden da har Kygo udsendt to studioalbums - “Cloud Nine” i 2016 og “Kids in Love” i 2017. I juni 2019 remixede han Whitney Houstons coverversion af Steve Winwoods "Higher Love", der nåede nr. 1 på Billboards Dance Club Songs-hitliste, hvilket gjorde det til Houston's højeste posthume placering til dato. "Higher Love" er blevet streamet mere end 200 millioner gange på Spotify. Senest udgav han i august 2021 nummeret "Love me now" med Zoe Wees. 

Kygo er en vaskeægte superstjerne, og det bliver utvivlsomt et hitparade uden lige, når han rammer bøgeskoven til næste sommer! 

Se kontaktoplysninger