/media/8045/stemning_klaus-dreyer-0941.png

Småfest - Danmarks største mindste studiefest

Onsdag har samlet en række stærke kunstnere til "Danmarks største mindste studiefest" for alle de smukke unge mennesker. Vi har en hel generation af unge, der er gået glip af både festivaler, dimissionsfester og gallamiddage, så de trænger til noget overskudsenergi!

Det seneste år har været ualmindeligt svært at komme igennem, når man nu som os elsker fest, farver og fællesskab. Og det er vi helt sikre på er en kærlighed, vi deler med jer! Vi ved, at I har haft en meget mærkværdig studietid det sidste år, hvor I har misset alverdens skønne fester med jeres venner. Nu er der endelig lys for enden af tunnellen, og det er derfor med den største glæde, at invitere jer til et gigantisk brag af en fest i Skanderborg! En hel dag på Skovlunden i Skanderborg, der skal give os lidt af det, vi går og sukker efter. Det bliver småt, men godt ❤️ 

Vi har linet op med et formidabelt program til jer! Du kan opleve:  

Martin JensenArtigearditTessaBarselona – Emil Lange  Yo Johnny – en række af vores bedste Hus-DJ's

Obs: Grundet et tilfælde af Covid-19 er Ude Af Kontrol desværre blevet nødt til at aflyse deres koncert til onsdagens Småfest. Det er vi meget kede af, men har heldigvis fundet en fantastisk erstatning til jer - nemlig den fænomenale Artigeardit, der kommer og giver et brag af en koncert! 

Programmet er spækket med musik, underholdning, studievenlige priser med fadøl til en flad 20'er, dejlig mad og fællesskab, som vi alle har savnet og manglet alt for længe nu! Det bliver en fuldstændig forrygende Småfest, der vil dufte af Smukfest og bøgeskov - vi GLÆDER os til at se dig! 

Tid: 4/8 kl. 15-02 

Sted: Skovlunden: Horsensvej 4, 8660 Skanderborg 

Ankomst: Pladsen åbner kl. 15, og du skal ved ankomst kunne fremvise et gyldigt coronapas. Derefter skal du vise din billet, hvorefter du vil få et armbånd på. 

Hjemturen: Bliver du hentet i bil, kan du blive samlet op ved busholdepladsen, der ligger, hvor stien starter ved parkeringspladsen.

Aldersgrænse: Du skal være minimum 16 år for at købe en billet og komme ind på pladsen. Det er ikke lovligt at købe eller indtage alkohol på pladsen, hvis du er under 18 år. Hvis du bryder dette forbud, vil du blive fulgt ud fra pladsen.  

Praktisk information:  

  • Der er grundet corona-restriktionerne ikke mulighed for campere hos os, så sørg for at få sendt forældrene i sommerhus og brug haven i stedet ⛺️ 
  • Det er ikke lovligt at medbringe egne mad- eller drikkevarer ind på pladsen 
  • Det vil være muligt at lægge sine ting i en garderobe på stedet 
  • Der vil blive solgt mad og drikke til studievenlige priser   

Sikkerhed og forholdsregler:  

Småfest er for stående publikum, og du kan derfor bevæge dig rundt på pladsen, som du vil. 

Sundhedsministeriets anbefaler, at der holdes 1 meters afstand, hvilket vi opfordrer alle gæster til at overholde, når de står i kø til barer og madboder. Under koncerter er det forventningen, at folk vil komme tæt på hinanden. Her er det selvfølgelig altid en mulighed at trække sig. Husk, at det for rigtig mange er længe siden, vi sidst har været samlet så mange, så hjælp hinanden med at skabe de bedste rammer for en fantastisk fælles oplevelse ❤️ Crowd-surfing og moshpits er ikke tilladt.  

Småfest følger Sundhedsministeriets anbefalinger, der lyder:  

  • Host og nys i dit ærme 
  • Vask dine hænder ofte og brug håndsprit  
  • Hold afstand, når det er muligt 
  • Hvis du har symptomer, så bliv hjemme 

Mundbind er ikke et krav på pladsen, og det er derfor op til dig selv, om du vil have det på.  

Der vil være sikkerhedspersonale til stede på pladsen - tøv ikke med at henvende dig, hvis du er i tvivl om noget. 

Yderligere praktisk information kan findes ved at trykke på knappen 👇

Se kontaktoplysninger