/media/7896/header_smukfestdk.png

Praktisk information

Her har vi samlet den information om Småfest, som du kunne tænkes at skulle bruge.

Opdateret den 22. juli

HUSK Coronapas: Når du ankommer skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas (se sundhed.dk for mere information). Bruger du din Coronapas-app, behøver du ikke vise ID. Benytter du anden dokumentation, skal der vises ID. Fra 1/7 træder der nye regler  i kraft, som betyder, at det skal dokumenteres skriftligt, at man er fritaget for test og dermed for at kunne fremvise et gyldigt Coronapas. Disse regler gælder naturligvis også på Småfest.

Derefter skal du vise din billet, hvorefter du vil få et armbånd på. Du kan både fremvise din billet i printet format eller direkte fra din telefon.

Hvis du har billet til Småfest, kan du
 ankomme til pladsen fra klokken 15.00 torsdag og fredage og klokken 13.00 lørdage. Herefter vil der være åbent for ankomst resten af pladsens åbningstid. 

Af sikkerhedsgrunde kan personalet ved indgangen bede om at kropsvisitere dig. 

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikke- og madvarer på pladsen. 

Der er ingen aldersgrænse på Småfest, men vi anbefaler som altid, at unge under 15 år følges med en voksen. Pladsen er grundet den til tider høje musik ikke egnet til mindre børn og babyer, så få hellere fixet en babysitter ❤️

Det er ikke tilladt for gæster under 18 at købe eller indtage alkohol på Småfest, og sker dette, vil man blive fulgt fra pladsen. 

Der kommer ikke til at være chip på jeres armbånd, og det vil derfor være muligt at betale med Dankort, Visakort og Masterkort. Mobilpay og kontanter kommer ikke til at være en mulighed.

Når du køber din billet i Smukshoppen, vil den fremgå som er digitalt produkt i din konto under "Armbånd og boformer". Når billetten er købt, bliver det muligt at overdrage den gennem Smukshoppen til en anden gæst med eller uden betaling. Dette vil være muligt fra billetten er købt og frem til klokken 10.00 den Småfest-dag, din billet gælder til. 

Fra den 26. juli klokken 10.00 bliver det muligt at hente sin print-selv-billet fra Smukshoppen under "Armbånd og boformer".

Vi lukker for muligheden for at overdrage på festivaldagen klokken 10.00.

OBS! Overdrages det digitale produkt på shoppen efter d. 26. juli, skal både køber og sælger være opmærksom på, at hvis print-selv billetten er hentet ned inden overdragelsen, så vil billetten ikke være gyldig ved ankomst, da der ved overdragelse genereres ny stregkode på billetten. 

Der vil ikke være ventelister til Småfest, og søger du en billet, bliver du derfor nødt til at lede andre steder.

Som handicappet skal man købe billet til sig selv og ledsager. Billetten til ledsageren kan du få billetten refunderet ved at kontakte smukfest på info@smukfest.dk med registreringsnr og kontonr samt behørig dokumentation af ledsagerkort, så vil vi tilbageføre pengene for billetten til din ledsager.

Når du ankommer skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas (se sundhed.dk for mere information). Bruger du din Coronapas-app, behøver du ikke vise ID. Benytter du anden dokumentation, skal der vises ID. Fra 1/7 træder der nye regler  i kraft, som betyder, at det skal dokumenteres skriftligt, at man er fritaget for test og dermed for at kunne fremvise et gyldigt Coronapas. Disse regler gælder naturligvis også på Småfest.

Er der behov for smitteopsporing i forbindelse med Småfest, sender vi en mail til den e-mail, der står på billetterne, og det er derefter denne persons ansvar at sende informationen videre til de gæster, vedkommende havde med på Småfest den givne dag.

Småfest er for stående publikum, og du kan derfor bevæge dig rundt på pladsen, som du vil.

Sundhedsministeriet anbefaler, at der holdes 1 meters afstand, hvilket vi opfordrer alle gæster til at overholde, når de står i kø til barer og madboder. Under koncerter er det forventningen, at folk vil komme tæt på hinanden. Her er det selvfølgelig altid en mulighed at trække sig. Husk, at det for rigtig mange er længe siden, vi sidst har været samlet så mange, så hjælp hinanden med at skabe de bedste rammer for en fantastisk fælles oplevelse ❤️Crowd surfing er ikke tilladt. 

På Småfest følger vi Sundhedsministeriets anbefalinger, der lyder: 

  • Host og nys i dit ærme
  • Vask dine hænder ofte og brug håndsprit 
  • Hold afstand, når det er muligt
  • Hvis du har symptomer, så bliv hjemme

Mundbind er ikke et krav på Småfest, og det er derfor op til dig selv, om du vil have det på.

Der vil være sikkerhedspersonale til stede på pladsen - tøv ikke med at henvende dig, hvis du er i tvivl om noget.

Du kan læse ordensreglerne for Småfest her

Det vil være muligt at få lagt sit habengut i en garderobe på stedet 🎒Glemte sager bliver også indleveret i garderoben ved indgangen. Hvis det ikke er der, når du kommer forbi garderoben, så kan det være vi er heldige at finde det under oprydning - i det tilfælde kan du send en besked til info@smukfest.dk

På pladsen kan du vælge mellem alle de gode festivalklassikere og mere til, når sulten eller tørsten melder sig i løbet af dagen. På Skovlunden finder du vores madboder med et bredt udvalg - burger, tarteletter, vegetar- og veganerretter, glutenfrie retter, grillpølse, brændende kærlighed, toast, flæskestegssandwich og chili con carne. 

Til at slukke tørsten vil der være kolde fadøl, vin, vodka juice, vand, sodavand m.m i vores barer på pladsen.

Det er ikke tilladt at medbringe eget mad og drikke ind på pladsen, men det får du altså heller ikke brug for - vi sørger for dig! 

Kort over pladsen

Kort over pladsen

Kort over området

Der er desværre ikke mulighed for at campere på vores områder pga de gældende corona-restriktioner, men her på siden har vi samlet en række anbefalinger til dejlige overnatningsmuligheder i området: 

Camping Skanderborg

Skanderborg Danhostel

Skanderborg Park

Motel Skanderborg

Kirstinelund Udviklingscenter

Da arrangementerne ligger efter den 1. juli kommer Småfest, efter Sundhedsministeriets retningslinjer, til at foregå på en plads med én samlet sektion med 1000 gæster. 

Der er på pladsen både plads til hygge, dansen, lytten til koncerter, siden-ned og alt, hvad du kunne have lyst til sådan en sommerdag i Skanderborg ☀️

Når du skal til Småfest

Der går toge og busser til og fra Skanderborg station alle dage. Når du ankommer til Skanderborg kan du tage bus 21 og 107 fra stationen, der begge tager dig lidt tættere på Småfest-pladsen. Bus 107 kører dig næsten helt til indgangen, mens du lige skal gå 800 meter, hvis du tager bus 21. Du kan orientere dig på rejseplanen.dk.

Hvis du kommer i bil, er der gratis parkering tæt på pladsen. Parkering åbner 50 minutter, inden Småfest starter. Se under "Kort", hvor du kan se parkeringspladsens placering i forhold til pladsen. Du kan også snuppe jernhesten og parkere direkte foran indgangen - nemmere bliver det ikke! 

Bruger du GPS, så indsæt "Dyrehaven 13, 8660 Skanderborg" som din destination. 

Når du skal hjem fra Småfest

Når du skal hjem igen, skal du enten tage benene på nakken eller tage en taxa op til stationen, hvor der går både toge og togbusser i begge retninger. Husk lige at tjekke afgangene på rejseplanen, så du ikke ender på stationen uden et tog.

Går du fra Småfest og op til stationen, skal du regne med en tur på en halv times tid. Lige præcis den tid, det tager at forbrænde toppen af alt den White Russian og Aperol Spritz, du har i systemet, så du ikke får helt så slemme tømmermænd dagen efter - mega smart! 

Du kan også tage en taxa - der vil være taxaholdeplads lige udenfor Småfest-pladsen.

Vi har markeret både gåturen og taxaholdepladsen på oversigtskortet, som du kan finde under "Kort". 

Fredag d. 30/7: kl. 15.00 – 02.00
Lørdag d. 31/7: kl. 13.00 – 02.00 
Torsdag d. 5/8: kl. 15 – 02.00. 
Fredag d. 6/8: kl. 15.00 – 02.00
Lørdag d. 7/8 kl. 13.00 – 02.

Sidste udskænkning er klokken 01.00 🍻

Se kontaktoplysninger