/media/8302/klausd_0608-8146.png

Spørgsmål og svar om billetter og ventelister til Smukfest 2022

Her opdaterer vi løbende med svar på de mest almindelige spørgsmål om billetter og ventelister til 2022. Hvis du ikke kan finde svar på det, du søger, så send os en mail på info@smukfest.dk

Alt efter hvornår du har skrevet dig på en given venteliste, er du blevet tildelt en plads i køen. Præcis som når du er på apoteket eller noget i den dur. 

Fra den 31. august vil ventelisten løbende og i den rigtige rækkefølge få mulighed for at købe. Det sker ved, at du modtager en mail og SMS fra Smukfest, hvor det fremgår tydeligt, hvilket produkt du har muligheden for at købe. Du får altid tilbudt det antal, du har skrevet dig på venteliste til. Så hvis du eksempelvis har skrevet dig op til to partoutbilletter, vil du aldrig kun få tilbudt én. 

Fra det tidspunkt du har modtaget mailen og SMS'en, har du 48 timer til at beslutte dig, om du vil gøre brug af tilbuddet. Måden, du gør det, er ved at trykke på linket i beskeden, der fører til Smukshoppen, hvor du vil blive bedt om at vælge at acceptere eller afvise de tilbudte produkter.

Hvis du accepterer tilbuddet, har du af tekniske årsager 15 minutter til at gennemføre købet. Du kan altså ikke gå tilbage eller vente til dagen efter. Det er lige nu kun muligt at betale med Dankort i Smukshoppen. 

Hvis du ved modtagelsen af beskeden allerede ved, at du ikke skal bruge produktet, er det en stor hjælp, hvis du bare trykker nej tak, så det kan komme videre til den næste heldige kartoffel på ventelisten. 

Der er heldigvis stadig endagsbilletter til salg på Smukshoppen, som du kan hapse! 🎉

Der er ventelister på alle udsolgte billetter, som du kan skrive dig på, så længe der er plads. Kan du derfor ikke skrive dig på, er det fordi listen på nuværende tidspunkt er fuld. 

Hvis dit barn når at fylde 14 år i mellemtiden, så gør det ikke noget. Bare mød op i Informationen på festivalpladsen, hvor I får børnearmbåndet udleveret. Vær dog opmærksom på, at børnearmbånd til Smukfest 2022, der bliver købt efter aflysningen af årets festival 2021, IKKE kommer til at være gyldige for unge over 13 år.

Det skulle du gøre mellem den 1. og 28. juni. Hvis du ikke tog et aktivt valg i den periode, så blev dine produkter automatisk overført til 2022, og det er da ikke helt så ringe endda! 

Nej, det er en ret tung manøvre at aflyse en Smukfest, og vi er nødt til at være lidt firkantede omkring refundering. Idet du trykkede på “Bekræft”-knappen, startede Walthers maskineri i bogholderiet, og pengene er på vej til dig. Vi kan ikke bremse eller omgøre processen – der er ingen fortrydelsesret, når først du har valgt, hvad der skal ske med dine billetter/boformer. Men hvis du nu er kommet til at ærgre dig over det, er du selvfølgelig hjerteligt velkommen til at orientere dig på shoppen, hvor du også kan forsøge at finde billetter eller boformer via ventelisten.

Nej - vi betragter din overførsel af billetter og boformer til 2022 som et nyt køb til næste Smukfest, som afholdes 31. juli - 7. august 2022. Ifølge forbrugeraftaleloven er der ikke fortrydelsesret ved køb af billetter og boformer til en festival som Smukfest. Finder du derfor senere ud af, at du hellere vil meditere i Timbuktu eller male udhæng på huset, så brug i stedet muligheden for videresalg imellem gæster, der kan findes via vores ventelister på Smukshoppen. Dette bliver muligt i slutningen af september. Her vil man ofte kunne afsætte sin billet og glæde en anden.

Har du allerede en ven, nabo eller kollega, der gerne vil købe din billet, så kan du også sagtens sælge den til ham eller hende igennem Smukshoppen. 

Vi er netop nu i fuldest mulig gang med at håndtere de mange, mange kontrakter, Smukfest har indgået med samarbejdspartnere. Det gælder også på musikfronten, hvor meget jo var faldet i hak til i år. Hvordan musikprogrammet bliver i 2022 er det alt for tidligt at sige noget om, men vores bookere arbejder selvfølgelig hårdt på at lave det bedst mulige. Det skal helt sikkert nok blive fedt, uanset hvem der står på scenerne! 

Hvis ingen gæster beder om refundering af deres CanSleep, så ryger der 0 stk. videre til salg til 2022. Og vi har ikke aktuelle planer om at svejse flere, desværre. 

Men heldigvis er der mange andre boformer på Smukfest. Du kan se, hvad der er tilbage på Smukshoppen, ligesom det også er her, du kan skrive dig på ventelister til de udsolgte produkter. Hvis du ikke kan skrive dig på en liste, er det fordi den er fuld. 

Se kontaktoplysninger