FØLA

Gode gamle FØLA er for dig, der vil bo i eget telt tæt på byen og i gåafstand til festivalpladsen

Og hvad i alverden er FØLA så for en størrelse? Man skulle ikke tro det, men der er faktisk en ganske fornuftig forklaring på det lidt mærkværdige navn. FØLA er en forkortelse for Festival Økonomi, Lager og Administration. Med andre ord er det Skanderborg Festivalklubs hovedkvarter. I uge 31 låner vi forhaven ud til jer og jeres medbragte telte.

På FØLA er hyggen, men også festen i højsædet. Her er super rart at være, og en sludder og en øl med naboen er absolut ikke unormalt. Det er et socialt mødested, hvor mange større lejre har hjemme – et meget populært campingområde, hvor der er rift om de såkaldte "bedste" pladser. Hvad det er for nogle, er en meget individuel bedømmelse, og traditionerne er stærke hos FØLA-beboerne. Men der er god plads på FØLA! Og en fabelagtig udsigt til både Svane Sø og Dyrehavens smukke trækroner i baggrunden. 

Fra FØLA er der cirka et kvarter i rask gang til Bøgescenerne. Men lad os nu bare være ærlige! Det tager aldrig kun 15 minutter at gå den tur. Så møder man lige nogle, man kender, så bliver man lige tilbudt en øl et sted, så skal man lige ind forbi et toilet på vejen, og hov, så faldt man også lige over en bakke pomfritter. 

FØLA slår dørene op tirsdag den 1. august. 

Bo på FØLA

Få overblik over pladsen

Følg med for mere
Smukfest - All rights reserved