Om festivalen

60.000 daglige besøgende, herunder 15.000 medhjælpere, og en festivalby på størrelse med Fredericia. Efter 43 år er Smukfest efterhånden en ret stor maskine med alt, hvad det indebærer. Så leder du efter mere information om festivalen, er du landet det rigtige sted!

Fremtidige festivaldatoer

Dårligt er den ene festival forbi, før planlægningen af den næste begynder. Det gælder både i Skanderborg Festivalklub og hos Smukfests mange gæster! Vi glæder os HVER gang... Her er datoer for fremtidens smukke fester i bøgeskoven med forbehold for ændringer:

  • 2024: 4.- 11. august
  • 2025: 3.- 10. august

Nu kan skilsmissebørnedeling, feriefridage, studiestart og alt det andet kalenderræs i dagligdagen bare gå op, så vi ses i skoven!

Bæredygtighed

Både sociale, miljømæssige og økonomiske bæredygtige værdier har faktisk været en del af Smukfest, siden foreningen bag festivalen så sit lys tilbage i 1980.

Professionel på Smuk

Ønsker du at blive en professionel samarbejdspartner med Smukfest, eller vil du blive klogere på, hvilke sjove legekammerater vi laver festival med, så læs da med her! 

Pressesuiten

Her kan du som journalist og andet mediegodtfolk finde information om akkreditering samt en festivalværktøjskasse til dig, der fortæller om og fra Smukfest.

Skanderborg Festivalklub

Hvad er det for en klub, I snakker så meget om? Det må du sgu nok spørge om. Skanderborg Festivalklub er organisationen bag Smukfest og altså lige så gammel som festivalen selv. Den blev stiftet i 1980 af de fem unge mænd, der tog initiativ til at lave festival i bøgeskoven og uden hvem, den næppe havde eksisteret i dag

Følg med for mere
Smukfest - All rights reserved