Pressesuiten
Fotograferende, skrivende, tv-skabende, tænkende, hyggende, lyttende – pressefolk af snartsagt enhver art er at finde på Smukfest hvert år. Både under festivalen og resten af året gør vi os stor umage for at servicere pressen bedst muligt. Her finder du information og materiale vedrørende redaktionelt arbejde på og om Smukfest.

Som udgangspunkt accepterer vi non-kommerciel brug af festivalens video, fotos, tekst og grafik. Det er derimod IKKE tilladt at udnytte materialet til nogen form for kommerciel brug uden udtrykkelig tilladelse – herunder artikler bag betalingsmur.

Ønsker om interviews med Indholdschef Trine Bang, Musikchef Mikkel Xavier, Frivillighedschef Maja Engberg-Sønderskov eller andre hos Smukfest kan stiles til Kommunikationschef Randi Rehmeier, 2171 9358, randi@smukfest.dk

Pressebilleder

Walther har en hel hær af frivillige fotografer på mission – og deres våben er kameraet. Et lille udvalg kan downloades her:

Download

Søndag 30. juli
Torsdag 3. august
Lørdag 5. august
Portrætpakke – talspersoner

Download

Faktapakke, Mad og drikke
Faktapakke, Bæredygtighed
Faktapakke, CSR
Faktapakke, Sikkerhed
Faktapakke, Finurligheder
Faktapakke, Frivillighed
Faktapakke, Musikken
Smukfest logopakke
Alt om bæredygtighed
Bæredygtighedsrapport, Smukfest 2022
0
%
af overskuddet til gode formål
0
meter toiletpapir
0
liter fadøl
0
hovedpinepiller

Levende billeder

I Smukfests egen medielandsby filmer, producerer og klipper en god flok frivillige medhjælpere en masse smukt content. Se med i vores farvefjernsyn her. 

Følg med for mere
Smukfest - All rights reserved