Billetter

Alt er udsolgt til Smukfest 2023 – prøv lykken via venteliste på Smukshop.dk.

Et historisk øjeblik

På Smukfest kan du enten bære endagsarmbånd eller armbånd til hele ugen ("partout" - det er fransk og betyder "overalt"!). Alle partoutarmbånd til Smukfest 2023 blev solgt på 74 minutter den 8. november. 

Endagsarmbånd til onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag blev sat til salg den 1. februar. Fredag og lørdag blev udsolgt samme dag. Onsdag og torsdag blev udsolgt i juni, og den 27. juli røg de allersidste søndagsbilletter – for første gang i Smukfests 43-årige historie. 

Alt er udsolgt til Smukfest 2023 – samtlige partoutarmbånd, samtlige endagsarmbånd, alle børnebilletter, ja sågar alle medhjælperpladser er revet væk.

Tak for tilliden og opbakningen, vi vil gøre vores allerbedste for endnu engang at levere en Smukfest!

Godt at vide

Jeg mangler mit armbånd, hvor tjekker jeg ind?

Langt de fleste ankommer til skoven med armbånd om håndleddet. Er du stadig nøgen dér, så medbring tjek-ind-kort eller print-selv-billet (bare digitalt på telefonen), og møde op i Tjek-ind. Mere info om hvor og hvornår hér.

Jeg nåede ikke at købe billet, men jeg SKAL afsted, hvad gør jeg?

Det SKAL du nemlig! Og der er muligheder for dig:

  1. Bliv medhjælper og få dit partoutarmbånd ad den vej. Vi kan ikke garantere alle en plads.
  2. Køb et af de dagsarmbånd, der stadig er til salg på Smukshop.dk.
  3. Skriv dig på venteliste til et af de udsolgte armbånd og håb på det bedste.
Jeg har fundet en, der gerne vil sælge sin billet til mig – hvordan undgår jeg at blive snydt?

Det er meget enkelt: Hvis du ikke kan få billetten overdraget som digitalt armbånd via Smukshop.dk og - OG - betale sælger via Smukshop.dk, så skal du ikke handle. Der findes ikke Smukfest-billetter, som kan og må sælges videre, der ikke kan håndteres via Smukshop.dk. Glem alt om print-selv-billetter og MobilePay. Udvekslingen af penge og digitalt armbånd via Smukshop.dk er 100% sikkert for både køber og sælger. 

Jeg har skrevet mig på venteliste, men hører ikke noget, hvad sker der?

Tja, måske sker der aldrig noget. Eller måske bliver du tilbudt at købe en billet senere i dag. En plads på ventelisten er en chance og kører helt fair som én lang kø. Fra sekretariatet kan vi tilbyde få billetter løbende til ventelisten, hvis det er muligt. Men primært er ventelisten en funktion, hvor man som gæst kan sælge sin billet til en anden (vildt glad!) gæst, hvis man alligevel ikke får brug for den. Vi ved af gode grunde ikke, hvor mange der vil benytte sig af det, og derfor kan vi heller ikke spå om dine chancer for at købe billet via ventelisten eller oplyse dig om din placering.

Følg med for mere
Smukfest - All rights reserved