/media/3733/header_a-bning.jpg

Billetter til 2018

Partoutarmbånd til #SMUK18 blev revet væk i løbet af 90 minutter, da de blev sat til salg. Det er temmelig vildt, men du har stadig mulighed for at sikre dig adgang til årets fest i Bøgeskoven!

Der er mulighed for at skrive sig på venteliste til en partoutbillet i Smukshoppen. Det koster ikke noget, og det er slet ikke umuligt at købe ad denne vej – og til samme pris som alle andre. Billetprisen for otte antidagligdage i 2018 er 2695 kr. 

Endagsarmbånd til Smukfest sættes til salg 8. februar kl. 10.00 på Smukshoppen. Der kan max købes 2 stk. til hver dag per bruger, og det er nok en god idé at sidde klar fra start, hvis du vil være sikker på at komme med.

Vi glæder os helt enormt meget til at tage hul på den 39. sæson af Danmarks Smukkeste Festival, forhåbentlig sammen med dig!

Vores systemer fra tidligere med køsystem i tilfælde af megen trafik på shoppen, efterfølgende sikker overdragelse, venteliste, betaling i rater m.m er selvfølgelig stadig i funktion.

VIGTIGE DATOER TIL EN SMUKLINGS KALENDER

  • 13/12: Du kan sikre dig årets partout- og børnebilletter
  • 16/1: Boformssalg (bemærk: som altid er der fri camping i medbragt telt for dig med gyldigt armbånd, dog minus søndagsarmbåndet)
  • 1/2: Vi offentliggør størstedelen af årets program med spilledage
  • 8/2: Salg af Endagsarmbånd
  • 5.-12/8: A-N-T-I-D-A-G-L-I-G-D-A-G-E!
Se kontaktoplysninger