Billetter

Du kan stadig nå det – kom på Smukfest onsdag, torsdag eller søndag

Kom med i skoven!

På Smukfest kan du enten bære endagsarmbånd eller armbånd til hele ugen ("partout" - det er fransk og betyder "overalt"!). Alle partoutarmbånd til Smukfest 2023 blev solgt på 74 minutter den 8. november. Vil du have adgang til festivalen alle otte dage, så kom med ombord som frivillig via Smukcrew.dk.

Endagsarmbånd til onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag blev sat til salg den 1. februar. Fredag og lørdag blev udsolgt samme dag, men du kan stadig købe endagsarmbånd til de øvrige dage på Smukshop.dk.

Godt at vide

Jeg har købt armbånd, men hvornår får jeg det?

Det gør du først til sommer. Du modtager dit armbånd i en lille æske, sendt med DAO. Vi pakker og sender mange, mange tusinde armbånd, så processen strækker sig over flere uger. Vi skal nok sørge for, at du får dit armbånd i god tid, inden festivalen begynder!

Jeg nåede ikke at købe billet, men jeg SKAL afsted, hvad gør jeg?

Det SKAL du nemlig! Og der er muligheder for dig:

  1. Bliv medhjælper og få dit partoutarmbånd ad den vej.
  2. Køb et af de dagsarmbånd, der stadig er til salg på Smukshop.dk.
  3. Skriv dig på venteliste til et af de udsolgte armbånd og håb på det bedste.
Jeg har fundet en, der gerne vil sælge sin billet til mig – hvordan undgår jeg at blive snydt?

Det er meget enkelt: Hvis du ikke kan få billetten overdraget som digitalt armbånd via Smukshop.dk og - OG - betale sælger via Smukshop.dk, så skal du ikke handle. Der findes ikke Smukfest-billetter, som kan og må sælges videre, der ikke kan håndteres via Smukshop.dk. Glem alt om print-selv-billetter og MobilePay. Udvekslingen af penge og digitalt armbånd via Smukshop.dk er 100% sikkert for både køber og sælger. 

Jeg har skrevet mig på venteliste, men hører ikke noget, hvad sker der?

Tja, måske sker der aldrig noget. Eller måske bliver du tilbudt at købe en billet senere i dag. En plads på ventelisten er en chance og kører helt fair som én lang kø. Fra sekretariatet kan vi tilbyde få billetter løbende til ventelisten, hvis det er muligt. Men primært er ventelisten en funktion, hvor man som gæst kan sælge sin billet til en anden (vildt glad!) gæst, hvis man alligevel ikke får brug for den. Vi ved af gode grunde ikke, hvor mange der vil benytte sig af det, og derfor kan vi heller ikke spå om dine chancer for at købe billet via ventelisten eller oplyse dig om din placering.

Følg med for mere
Smukfest - All rights reserved