Menneskeligheden
MenneskeligHeden er for dig, der er frisk på at møde nye mennesker og bo i et festivalkollektiv fyldt med forskellighed og fælleskab.

Velkommen til MenneskeligHeden på Skovlunden - stedet hvor fællesskab og festival går hånd i hånd. Vi har åbnet for ansøgninger til Smukfest 2024.

På MenneskeligHeden har vi plads til 40 skønne mennesker med en partoutbillet, som ønsker at bidrage til et helt særligt fællesskab. Det er gratis at bo på Menneskeligheden. Stedet er tiltænkt dem, der er på Smukfest alene eller to, som ønsker at være en del af et større og tættere fælleskab. Det kan også være, at du har nogle særlige behov, som betyder at en fælles boform med særligt opmærksomme medhjælpere er noget for dig.

Det er alle sammen skønne mennesker, som har valgt det her. De kommer alle med stor kærlighed og fællesskabsånd!
Sus, beboer på Menneskeligheden. 2018

På MenneskeligHeden sover vi sammen fordelt i to store telte med køjesenge, spiser sammen og laver aktiviteter sammen i det omfang, der er overskud og lyst til. Der er planlagte aktiviteter som du kan deltage i hver dag, og der er medhjælpere til stede på MenneskeligHeden 24 timer i døgnet. Ser du dig selv som ét af disse smukke mennesker som ønsker både festival og fællesskab? Har du noget særligt eller anderledes at byde ind med - være det noget kreativt, alternativt eller bare dig selv? Så er Menneskeligheden måske noget for dig.

Udfyld venligst formen og vi vender tilbage senere.
Send

Vi forventer ikke noget helt vildt fancy. Det vigtigste er, at dit engagement skinner igennem! Vi kan ikke garantere alle ansøgere en plads, men får du den, er den din resten af festivalen. Det er gratis at bo på Menneskeligheden, men det forpligter at være en del af et større fællesskab! Menneskeligheden handler om samarbejde, så her hjælper alle til og bidrager til både stemningen og det praktiske.

Få overblik over pladsen

Følg med for mere
Smukfest - All rights reserved