NaturligHeden
NaturligHeden er et nyt, grønt campingområde, hvor festivalcamping foregår i pagt med naturen. Det ligger på en forholdsvis fredelig, grøn plet og selvfølgelig med ekstra bevågenhed på affaldssortering og oprydning.

Det nye, grønne campingområde

Som campist på NaturligHeden forpligter du dig til at holde lejren lækker og ryddelig. Her er der nemlig ekstra bevågenhed på affaldssortering og oprydning – både i løbet af festivalugen og naturligvis også, når festen er forbi. Du bliver en del af et område og et campingfællesskab med fokus på, at festen forbliver smuk og rar at være i for alle.

På NaturligHeden kan du både få mad og drikke, og så er der sådan cirka 7 minutters gang til KærligHeden, hvor du kan feste i opvarmningsdagene. NaturligHeden ligger lige mellem pladsen og KærligHeden. Du kan tage en shuttlebus fra NaturligHeden ind til pladsen. 

Fest i opvarmningsdagene på KærligHeden
Som KærligHedens herlige og længstvarende fest-camp, lægger Mark 1 hus til Live Camp. Live Camp er en tre dages opvarmnings-festival på KærligHeden, hvor en række af øjeblikkets mest talentfulde upcoming musikere præsenteres og optræder. Den lille "festival i festivalen" har været en del af Smukfest siden 2011, hvor KærligHeden også så dagens lys for første gang.

Fra søndag til tirsdag, før selve Smukfest og festivalpladsen åbner, er der gang i den på Livecamp på KærligHeden. Du når nærmest kun lige at spænde den sidste badun på teltet søndag eftermiddag, før musikken starter på Livecamp-scenen ved søen.

NaturligHeden slår dørene op søndag den 30. juli. 

Få et overblik over pladsen

Følg med for mere
Smukfest - All rights reserved