/media/7838/stemning_jakobworre_107.jpg
Foto: Jakob Worre

Lad os flytte sammen i 8 dage

Smukfest tilbyder en række forskellige måder at bo "antidagligdagsk" på. Tag dit eget telt med og lav en sjov lejr, eller tilkøb en festivalbolig.

Nogle bruger meget af tiden på Smukfest i lejren – andre knap så meget og på Smukfest er der rigeligt af muligheder til både den ene og den anden type! Alle med gyldigt partout- eller endagsarmbånd til Smukfest (med undtagelse af søndagsarmbånd) kan frit campere på festivalens campingområder hele ugen. 

Har du dit eget telt med, kan du slå det op på både KærligHeden, Skovlunden, Banerne og FØLA. Her er der masser af plads til medbragte telte, og du vælger helt selv din nabo – hvis du er hurtig vel at mærke. 

På Skovlunden finder du et socialt og kulturelt projekt ved navn Menneskeligheden, hvor man kan bo sammen med andre, som man ikke kender i forvejen. Man skal ansøge om en køjeplads hos Menneskeligheden, hvor bekvemmeligheden og det sociale er i højsædet. Det bliver muligt at ansøge i juli. 

Orker du ikke at slæbe dit eget telt med, så har vi et hav af andre muligheder til dig. F.eks. har vi sat en masse Hotelte op på forhånd, der er skotøjsæsker, dåser og grisehytter. Alt det kan du læse meget mere om lige her: ✨
Se kontaktoplysninger