/media/3473/kwe_smukfest_under_reportage_andet_-x-tra_keyword_mandatory-_32_andet_-x-tra_keyword_mandatory-_2017_403lvsuh7sheaderjpg.jpg

Overnatning

Lad os flytte sammen i 8 dage...

Smukfest tilbyder en række forskellige måder at bo "antidagligdagsk" på. Tag dit eget telt med og lav en sjov lejr, eller tilkøb en festivalbolig.

Nogle bruger meget af tiden på Smukfest i lejren – andre knap så meget og på Smukfest er der rigeligt af muligheder til både den ene og den anden type! Alle med gyldigt partout- eller endagsarmbånd til Smukfest 2019 (med undtagelse af søndagsarmbånd) kan frit campere på festivalens campingområder hele ugen. 

Har du dit eget telt med, kan du slå det op på både KærligHeden, Skovlunden, RoligHeden, Banerne og FØLA. Her er der masser af plads til medbragte telte, og du vælger helt selv din nabo – hvis du er hurtig vel at mærke. 

På KærligHedens mark 1 finder du et socialt og kulturelt projekt ved navn Menneskeligheden, hvor man kan bo sammen med andre, som man ikke i forvejen kender. Man skal ansøge om en køjeplads hos Menneskeligheden, hvor bekvemmeligheden og det sociale er i højsædet.

Orker du ikke at slæbe dit eget telt med, så har vi sat en masse op på forhånd, som du kan tilkøbe. De hedder Hotelte, og lige nu er de stadig ledige på Banerne og KærligHedens Mark 2. Hvis du gerne vil bo et andet sted, så kan du skrive dig på ventelisten og måske være heldig at få et herigennem. Du kan læse meget mere om det under Hotelt lige nedenunder.Se kontaktoplysninger