Årets prisvindere på Live Camp

Af: Smukfest

2. august 2023

Tillykke til de tre vindernavne – her følger dommernes begrundelser:

Tak Rocks Talentpris: Kedde


Her har vi med en ”Fucking performer” at gøre, som født til opgaven og han nød at være på scenen. Velspillende band og tight produktion fuldendte oplevelsen. Virker som et uforløst talent med stort udviklingspotentiale. Kedde er godt i gang med at finde sin egen lyd, og sammenholdt med en stærk publikumsinteraktion, så får det hans optræden til at virke nærværende. En performer, der hviler i sig selv og bakkes op af et herligt og velspillende band.
Spiller i Teltet torsdag kl. 14.00

Live Camps Udvalgte: Mila

Her har vi virkelig at gøre med en artist, som har fundet sin helt egen lyd, og hendes optræden var helt i bund naturlig og ligetil. Planen for koncerten var lagt, og den blev fulgt til dørs. Alle momenter i koncerten var koordinerede, og man var som gæst 100% underholdt hele vejen igennem. Bandet var fantastisk velspillende og samarbejdede om en totaloplevelse. Alt spillede sammen, og den visuelle oplevelse sad lige i skabet. Når livemusik skal beskrives, kan det være svært, men her så vi på alle måder, hvad vi fik. RnB på dette niveau, som har potentiale langt ud over Danmarks grænser.
Spiller på The Hood onsdag kl. 15.30

Live Camps Elektroniske Talent: Thykier

Thykier spillede et kompromisløst set, der viste præcis, hvem han er som artist, og hvorfor han allerede har tiltrukket opmærksomhed fra flere internationale labels. Til trods for, at han er et relativt uprøvet liveact, formåede han at gribe mikrofonen med stor autoritet og fastholdt et stort publikum hele vejen gennem hans set. Vi håber at se ham spille i udlandet i fremtiden, for hans lyd er som skabt til den internationale elektroniske scene.
Spiller torsdag på The Hood kl. 20.30

Følg med for mere
Smukfest - All rights reserved