Almost AC/DC

Scene

Stjernescenen

Showstart

lørdag 13:00

Almost AC/DC, det absolut tætteste du kommer på den ægte vare! Når Almost AC/DC går på scenen er målet at komme så tæt på de australske rockguder som muligt. Med base i Silkeborg har de 5 fyre lagt vejen øde siden opstarten tilbage i 2011. Niveauet er højt, og sceneshowet og udstyret matcher AC/DC til punkt og prikke, og det bliver kun større og større.

Når Almost AC/DC vender tilbage til Bøgeskoven i Skanderborg er det 7. gang bandet får lov til at gæste Danmarks Smukkeste Festival, og 6. år i træk! De glæder sig til endnu engang at fyre den af under de grønne trækroner sammen med Danmarks bedste festivalpublikum.

Udgangspunktet er lyden fra tiden med Brian Johnson, og sangene spænder vidt og favner bredt. Back in Black, Hells Bells, Highway to Hell, Shoot to thrill, Thunderstruck og alle de kendte klassikere er på tapetet, når de danske kloner indtager scenen. Skoledrengsuniformen er pakket og klar, kanonerne er ladt, kirkeklokken er pudset. Snyd ikke dig selv for det tætteste, du kommer på den ægte vare, når Almost AC/DC slår vejen forbi Smukfest.

 

 

Hvis du ikk’ kan få nok Almost AC/DC