KATO startede sin karriere med at brage ind på toppen af de danske hitlister. Det var i 2007, og siden er det blevet til ove..."> KATO startede sin karriere med at brage ind på toppen af de danske hitlister. Det var i 2007, og siden er det blevet til ove..." />

KATO

Scene

Bøgescenerne

Showstart

fredag 01:45

KATO startede sin karriere med at brage ind på toppen af de danske hitlister. Det var i 2007, og siden er det blevet til over 40 guld- og platinudgivelser. Siden har hans numre fundet stor succes uden for Danmark, og Kato har lagt scene efter scene ned.

 

I de mere end 15 år, siden My House etablerede KATO på den danske musikscene, har han arbejdet sammen med et bredt udvalg af danske kunstnere fra TopGunn til Mads Langer, samt større internationale navne som Hailee Steinfeld og Snoop Dogg. 

 

De senere har har KATO brugt tiden på at genopfinde sig selv som kunstner. Det betyder, at den nye turné i langt højere grad har fokus på den klubmusik, som startede det hele. Og for KATO selv betyder det, at han ikke længere gider bruge tid på at stresse over pres, og i stedet bare laver det musik, han har haft så stor succes med.

 

Hvis du ikk’ kan få nok KATO