Scene

Bøgescenerne

Showstart

onsdag 21:30

Det er præcis ti år siden, vi faldt pladask for MØ. Den kærlighed, der opstod, da hun spillede for allerførste gang på Smukfest i 2013 er på ingen måde falmet siden.

Sidst vi havde glæden af MØ i skoven, var i 2018. Dengang havde hun netop udgivet albummet Finding Neverland. Året efter tog hun på turné, og det var her, hun indså, at der nok havde været lige lovlig meget fart på. Så da hun varhjemme i Danmark igen, trak hun stikket og begyndte at mærke efter, hvad hun ville, og hvor hun var på vej hen.

Tidligere i år kom så resultatet i form af albummet Motordrome, der sætter fokus på de aspekter af livets gang for MØ, der stadig er i gang med at udforske.

De seneste måneder har hun arbejdet på Dødsdrom – en EP med danske sange, hun har skrevet gennem sin karriere. I august udgav hun sin egen, meget MØ-ske udgave af 90’er-hittet Spaceman, ligesom hun netop lige har udgivet Saturn Return i samarbejde med Jada. Du kan finde Spaceman og meget andet godt på Møs nye hjemmeside, Karensdesktop.dk, der giver en unik indsigt i indersiden af Karen Marie Aagaard Ørsted Andersens hoved.

MØs nye sange, får selskab af et imponerende bagkatalog med numre som Lean On, Final Song, Don’t Leave, Nights With You, Kamikaze og mange flere, og dermed er der garanti for, at det bliver en koncert, du ikke må gå glip af!

Hvis du ikk’ kan få nok MØ