Skovlunden

Måske den smukkeste placering på Smukfest!

Grønt, grønnere, grønnest – vi ses i det lille, naturskønne smørhul Skovlunden, hvor du kan slå dit eget telt op eller bo i en miljøvenlig boform.

Bæredygtighed er efterhånden ikke gået mange menneskers næse forbi, og det er der god grund til. Vi skal være fælles om at sikre fremtiden, og bor du på Skovlunden, bidrager du til den bæredygtige camping. Det betyder, at man her rydder op efter hinanden og ikke mindst sig selv. Der sorteres affald, og teltet tager man med sig hjem igen.

Skovlunden har et stort område, der er beregnet til medbragte telte. Er du ikke frisk på at have eget telt med under armen, så tilbyder Skovlunden et par forskellige boformer; Du kan bo i et LuksHuse, som Ecooking har piftet op, så der ikke mangler noget som helst! Nyeste skud er Præriehytterne, hvor Home sørger for, at det føles helt som hjemme ved dig selv. De har endda lavet en reception i baghaven, så du altid kan spørge om hjælp til campinglivet. 

Skovlunden ligger fem minutters gang fra Sherwoodindgangen til festivalpladsen, hvor du kan gå langs en oplyst skovsti.

Skovlunden slår dørene op for eget telt søndag den 30. juli og for boformer tirsdag den 1. august

MenneskeligHeden

Sidste år rykkede Menneskeligheden ind på Skovlunden, og der fortsætter de i 2023. Menneskeligheden er en byggeplads og en fællescamp.

Her bor man sammen med omkring 40 andre gæster i store fællestelte med køjesenge. Det er et sted, hvor man kommer hinanden ved, møder nye mennesker og får en snak med en, man måske ikke normalt havde sludret med. Man skal ansøge om en køjeplads hos Menneskeligheden, og det kan du både gøre alene eller sammen med en ven.

Få overblik over pladsen

Følg med for mere
Smukfest - All rights reserved