Medhjælperfesten
Som medhjælper på Smukfest inviteres man hvert år til en ekstra fest som tak for indsatsen for trolden og bøgeskoven!

Vi elsker at feste

Medhjælperfesten er en slags mini-festival med to scener, et madtorv med foodtrucks, en håndfuld forskellige barer – og her kan du få en iskold fadøl eller Smuk'n'Stormy til ganske fornuftige priser. Der kommer som regel tre danske bands, plus det løse, og underholder med dejlig musik, og så finder vi som regel også på lidt finurligheder hist og pist i sædvanlig Smukfest stil.

Prisen og årsagerne til IKKE at deltage i festen er præcis den samme – nemlig et stort, rundt 0!

Tidligere har vi haft besøg af

Tobias Rahim

Pil

The Minds of 99

Drew Sycamore

Rasmus Seebach

L.O.C

Dodo & The Dodos

Suspekt

Infernal

Saveus

Og mange flere...

Generelt om festen

Meget mere info om årets fest følger, men det her er noget af det, der generelt er at sige om medhjælperfesten, så du kan få en idé om, hvad det er for noget.
Hvornår?

Det er tradition, at festen finder sted en lørdag i maj. Det varierer lidt i forhold til helligdage og sådan, men vi melder ud.

Hvor henne?

Festen afholdes på Skanderborg Fælled, Fælledhallen, som findes på adressen: 

Skanderborg Fælled 1, 8660 Skanderborg.

Hvem kan deltage?

Man skal være aktiv medhjælper for at modtage en invitation. Du har altså betalt for dit medlemskab af Skanderborg Festivalklub og har eller har haft en frivillig tjans på festivalen enten den kommende eller den seneste Smukfest.

Hvad koster det?

Nul og en fis. 

Billetten giver Walther, og derfra kommer det an på, hvor sulten og tørstig du er på aftenen.

Skal man klæde sig ud?

Måske har du bemærket, at de smukke medhjælpere på billederne hist og pist har iklædt sig deres mest farverige 80'er trikot og flotteste frynsekjole? Hver fest har et tema, og det udsmykker og dekorerer vi alt lige fra invitationen til barerne med. Mange klæder sig ud, og dét elsker vi! Men altså nej, heromkring tvinger vi ikke nogen til noget.

Se tidligere fester

Festen har stort set været en tradition blandt folkene bag festivalen, siden Smukfest startede i 1980. Læs om udviklingen fra fem mand og en kasse øl til en fyldt håndboldhal med 4000 frivillige.

Følg med for mere
Smukfest - All rights reserved