Social bæredygtighed
Summen af alle de forbundne resultater, der skabes i forbindelse med Smukfest, kalder vi for "Overskudsenergi".

Overskudsenergi til foreninger, klubber og kulturelle projekter

Overskudsenergien er de millioner af kroner, vi genererer til velgørende arbejde og støtte til foreninger, klubber og kulturelle projekter.

Det er vores evne og lyst til inklusion blandt medhjælpere og ansatte. Det er driften af vores spillested, Walthers Musikcafé i Skanderborg, og at en del af vores overskud går til Smukfonden og dermed til kampen mod ensomhed og udsathed.

Det er også vores samlede evne til at skabe menneskeligt samvær og medmenneskelig energi, der varer langt ud over festivaldagene og giver ekstra kræfter tilbage i dagligdagen - og som i alt andet vi gør, gerne med opfindsomhed og underfundighed som pejlemærker og i godt samspil med både Legekammerater og publikum.

Her kan du læse mere om, hvad og hvordan vi deler ud af vores overskudsenergi.

Smukfonden

Med Smukfonden kan vi dele ud af overskudsenergien fra Smukfest til projekter, der støtter ensomme og udsatte.

Tilgængelighed

Festival er for alle, og derfor gør vi en dyd ud af at skabe de bedste omgivelser for folk med både fysiske og psykiske handicap.

Sociale samarbejder

Overskudsmad gives til socialt udsatte, og så går vi meget op i at finde en plads i vores fællesskab til dem, der mangler et.

Walthers Musikcafé

Vores hjertebarn og spillested i Skanderborg, som drives af unge, frivillige kræfter.

Lokalsamfundet

Smukfest fylder meget i bybilledet, og derfor er vi også særligt opmærksom på at samarbejde og give tilbage til Skanderborg, dens borgere og foreninger.

Vækstlaget

De første tre dage af Smukfest er dedikeret til de spirende talenter, som vi en dag håber at se på de helt store scener.

Polka Verner Legatet

Smukfests særlige hæderspris, som hvert år tildeles en eller flere danske kulturpersonligheder.

Følg med for mere
Smukfest - All rights reserved